Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "HeinÀhattu, Vilttitossu ja kana" by Sinikka Nopola & Tiina Nopola " eBook PDF Kindle ePub Free

HeinÀhattu, Vilttitossu ja kana

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: HeinĂ€hattu, Vilttitossu ja kana
  • Author : Sinikka Nopola & Tiina Nopola
  • Release Date : January 29, 2019
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 22599 KB

Description

SiivekÀs lemmikki sotkee Kattilakosken perheen nokkimisjÀrjestyksen!

Hauska tarina sisaruudesta ja vÀhÀn mustasukkaisuudestakin. Vilttitossu tuntuu viihtyvÀn turhankin hyvin Anita-kanan seurassa. Seuraa hassuja kommelluksia ja hulluja tilanteita!

Vilttitossu on yksinÀinen, sillÀ HeinÀhattu on lÀhtenyt sulkapalloleirille. Alibullenin neidit Helga ja Halise löytÀvÀt Vilttitossulle uuden kaverin, Anita-kanan. Vilttitossu opettaa sille temppuja, ja kana osoittautuu yllÀttÀvÀn oppivaiseksi.

Kun HeinĂ€hattu palaa leiriltĂ€ kotiin, hĂ€n jĂ€rkyttyy: Vilttitossu on majoittanut kanan hĂ€nen sĂ€nkyynsĂ€. Mutta seuraavana aamuna Anita-kana on kadonnut. Koko Kattilakosken perhe, Alibullenin neidit ja konstaapelit Rillirousku ja Isonapa osallistuvat etsintöihin ja tekevĂ€t yllĂ€ttĂ€vĂ€n löydön. Se muuttaa Anita-kanan koko elĂ€mĂ€n…

HeinÀhattu ja Vilttitossu ovat ihastuttaneet lukijoita meillÀ ja muualla jo vuodesta 1989 lÀhtien. Sarjan ensimmÀisestÀ kirjasta alkoi Sinikka ja Tiina Nopolan menestyksekÀs yhteinen ura lastenkirjailijoina. Kirjojen lisÀksi Kattilakosken siskokset riemastuttavat myös elokuvissa ja nÀytelmissÀ.

Siskokset Sinikka ja Tiina Nopola ovat suomalaisten suursuosikkeja. HeidÀn yhteiset lastenkirjasarjansa, HeinÀhattu ja Vilttitossu sekÀ Risto RÀppÀÀjÀ, ovat jo monen lapsisukupolven lempilukemista. Kirjojen synnystÀ ja muusta hauskasta voi lukea 2018 ilmestyneestÀ Siskossyndroomasta, jossa Sinikka ja Tiina muistelevat ennen kaikkea 1960-lukua.

Salla Savolaisen upeat kuvitukset ovat myös ilahduttaneet lapsia kautta maailman jo parinkymmenen vuoden ajan.


Download Ebook "HeinÀhattu, Vilttitossu ja kana" PDF ePub Kindle