Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "HeinÀhattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset" by Sinikka Nopola & Tiina Nopola " Book PDF Kindle ePub Free

HeinÀhattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: HeinĂ€hattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset
  • Author : Sinikka Nopola & Tiina Nopola
  • Release Date : January 17, 2020
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 17659 KB

Description

Kattilakosket taiteilijaelÀmÀn pyörteissÀ!

Vilttitossu on vÀsyttÀnyt konstaapelit Isonavan ja Rillirouskun tempauksillaan, joihin HeinÀhattukin on tahtomattaan sotkeutunut. Konstaapelit saavat yllÀttÀen arpajaisvoitoksi mökkiloman ja hihkuvat, kun pÀÀsevÀt hetkeksi eroon Kattilakoskista.

Mutta myös Kattilakosken perhe on vuokrannut viikoksi mökin - tietĂ€mĂ€ttÀÀn poliisien naapuritontilta. Pian viereisen huvilan taiteelliset "Rubensin veljekset" tulevat tervehtimÀÀn. Äiti Hanna on tohkeissaan, mutta tyttöjen mielestĂ€ Kustaa ja Adam salaavat jotakin. Alibullenin neitien vieraillessa Kattilakoskien mökillĂ€ Halise Alibullen ihastuu Ă€kkiseltÀÀn Kustaa Rubensiin, vaikka uskoi sydĂ€mensĂ€ kuuluvan konstaapeli Isonavalle.
Rauhallinen mökkiloma jÀÀ kaikille vain haaveeksi. Kohta Kustaa Rubens huudahtaa: "Silmukka kiristyy!" HeinÀhattu ja Vilttitossu yrittÀvÀt paljastaa veljesten henkilöllisyyden, mutta saavatko he selville, ketkÀ salaperÀiset Rubensin veljekset ovat?
Lastenromaanin HeinÀhattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset uudistettu versio riemastuttaa kaikenikÀisiÀ lukijoita.Teos sai vuonna 2003 Anni Swan -palkinnon.

Sinikka ja Tiina Nopolan huippumenestys lastenkirjailijoina alkoi juuri HeinÀhattu ja Vilttitossu -sarjasta, jonka ensimmÀinen osa ilmestyi vuonna 1989. Nopoloiden kirjoja rakastetaan monissa maissa, niiden julkaisuoikeuksia on myyty mm. Kiinaan, Japaniin ja Brasiliaan. Salla Savolainen on Suomen ykkösrivin kuvittajia, palkittu ja arvostettu tekijÀ. HÀnenkin työnsÀ tunnetaan ympÀri maailman.


Download Books "HeinÀhattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset" PDF ePub Kindle