Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "HeinÀhattu ja Vilttitossu (uusi laitos)" by Sinikka Nopola & Tiina Nopola ~ Book PDF Kindle ePub Free

HeinÀhattu ja Vilttitossu (uusi laitos)

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: HeinĂ€hattu ja Vilttitossu (uusi laitos)
  • Author : Sinikka Nopola & Tiina Nopola
  • Release Date : January 24, 2020
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 27994 KB

Description

Moi sitten, kuivapallot!

HeinĂ€hattu ja Vilttitossu -sarjan rakastettu ensimmĂ€inen osa uutena, hurmaavasti kuvitettuna laitoksena. TĂ€stĂ€ kaikki alkoi! Kukapa voisi vastustaa Alibullenin neitejĂ€ kakkuineen – eivĂ€t ainakaan kylĂ€n herkkusuut, konstaapelit Rillirousku ja Isonapa.

”Onko lasten pakko asua kotona, kun siellĂ€ on tylsÀÀ? MinĂ€ olen saanut tarpeekseni”, Vilttitossu sanoo isosiskolleen HeinĂ€hatulle erÀÀnĂ€ aamuna. Terveellinen ruokakin kyllĂ€styttÀÀ: ”Nyt saavat Hannan sörsselit riittÀÀ!”

Kattilakosken siskokset pakenevat alkajaisiksi Alibullenin neitien luo, missÀ pöytÀ on aina koreana. KahvilikööriÀ heille tosin ei tarjoilla. KylÀn poliisit, Rillirousku ja Isonapa, hÀlytetÀÀn tyttöjen perÀÀn. Vanhemmat, Matti ja Hanna, antavat tuntomerkit: kaksi metrin mittaista nirsoa, joilla on hame ja housut.

Nauruhermoja kutkuttava seikkailu!

HeinÀhatusta ja Vilttitossusta alkoi v. 1989 Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan menestyksekÀs yhteistyö lastenkirjailijoina. HeistÀ tuli nopeasti supersuosittuja niin Suomessa kuin monessa muussakin maassa Klassikkoteoksen uudesta kuvituksesta vastaa Salla Savolainen.. AlkuperÀisteoksen kuvitti Markus Majaluoma.


Ebook Free Online "HeinÀhattu ja Vilttitossu (uusi laitos)" PDF ePub Kindle